HTML

Magán-galaxisom

Ezt a blogot önálló világnézetemből és a kézenfekvő logikai összefüggésekből adódó szubjektív világlátásom kifejezésére indítottam. Szeretném az élet jelenségeit a saját meglátásaim szerint bemutatni.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

Friss topikok

  • littke: Szóval akkor még nem is említetted a military budgeteket, amik (véleményem szerint) semmire sem jó... (2024.04.27. 18:00) Gyilkos paradigmák
  • F.M.J.: @gigabursch: Elég komolynak mondható karavános kapcsolattartás volt Európa, az arab világ és a táv... (2024.02.15. 13:12) A vagyonadó igazsága
  • F.M.J.: @Deansdale: Persze, konteózz csak nyugodtam, bár ez nekem inkább realitás leírásnak tűnik. (2024.02.06. 12:24) A határon túl
  • Deansdale: Ha kötelező elcsúnyulni akkor kevésbé fogja rongálni az önbecsülését, hogy ő önként megtette. (2024.02.05. 16:10) A tájékozatlanság bosszúja.
  • F.M.J.: @gigabursch: Az egészségügy teljesítménye olykor erősen hajaz az oktatáséra. Az előbbihez egyáltal... (2024.01.24. 19:06) Oltási hajlandóságom evolúciója

2023.11.19. 16:06 F.M.J.

A tájékozatlanság bosszúja.

AVAGY? EZT JÓL BENÉZTEM.

Nem igazán izgat a celebvilág, de amikor az időjárás olyan, amilyen most épp, kicsit többet olvasok el a bejövő cikkekből, mint amennyit egészséges lenne.

Így jutottam el mai tévedésemhez. A cikk szerint, "kötelezővé kellene tenni a plasztikáztatást". Ezen még átléptem, de hamarosan folytatódott az épületes téma, hát beleolvastam. Talán nem kellett volna. Először egy kép "díszítette" a cikket, közvetlenül az első bekezdés után. Nehéz lett volna nem ennek szemlélésével kezdeni, és valamiért azt hittem, hogy új gyár települ Magyarországra. Kivételesen nem akkukat, vagy gépkocsikat, hanem szexuális segédeszközöket fogunk gyártani. Gender ide, vagy oda, a szex időtálló iparág, mindig lesz rá kereslet. Azért asszociáltam erre, mert az illusztrációnak szánt kép egy kivételesen élethűnek szánt, de az orális szex kedvelőinek igényeit mindinkább kiszolgálni hivatott guminőre emlékeztetett. Az ilyen ajkak finom társaságban az "érzéki" jelzőt szokták kapni, de szókimondób környezetben a "szopósszáj" kifejezés szokta jellemezni. Nem véletlenül, egyáltalán nem értelmes, semmiképp sem érdeklődő, végképp nem kívánatos arckifejezés, csupán praktikusan felfújt ajkak, amik megfelelően takarják a veszélyes kis fogsort, és bársonyosan puha körítést biztosítanak a nemzésen kívüli szexuális tevékenységhez. 

Mikor a cikk olvasása során kiderült számomra, hogy ez a használati tárgy valójában él, és van neve is, uána néztem kicsit. A valaha volt külseje, ami fellelhető a Neten, nem is olyan rossz megjelenésű. Nem mondanám egy szexszimbólumnak, de akinek elég egy nőből, hogy meglegyenek az alkatrészei, és azok még valamiféle kellemes arányokat is mutassanak, egészen szemrevalónak tűnik. Playmate-nek épp megfelelő. Felejthető, de a lap aktuális száma jól eladható alulöltözött képeivel. Aztán vannak későbbi, majd mostani fotók is, de a lényeg, hogy az egész jó kezdet, elég erősen visszataszító tendenciát mutat. 

Már csak azt nem értem, hogy miért tenné kötelezővé a plasztikáztatást? Annyira izlésficamos, hogy neki tetszik az amit a tükörben lát, vagy annyira irigy az önelfogadókra, hogy belőlük is plasztikszörnyet akar csináltatni, mert akkor piacképesebb lesz az eltorzult külleme?

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://magan-galaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr2218262163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2023.12.06. 05:50:26

Biztos van ennek a betegségnek valami szakkifejezése, amin Mikirurk is átesett.
És most Madonna.

Deansdale 2024.02.05. 16:10:28

Ha kötelező elcsúnyulni akkor kevésbé fogja rongálni az önbecsülését, hogy ő önként megtette.
süti beállítások módosítása